19 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μονακό – Παναθηναϊκός 75-63: «Φάντασμα» στο Πριγκιπάτο (vids)

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, δε θύμισε ούτε στιγμή την φρέσκια και ελκυστική ομάδα της προετοιμασίας, έκανε το χειρότερο δυνατό επιθετικό παιχνίδι και γνώρισε βαριά ήττα στο Μονακό με 75-63, έχοντας βρεθεί πίσω μέχρι και με 22 πόντους στα μέσα της τελευταίας περιόδου. Αλλος είχε τον τίτλο του πρωτάρη, οι πρωτοεμφανιζόμενοι στη διοργάνωση Μονεγάσκοι και άλλο το τρακ και όλα τα κουσούρια του, ο Παναθηναϊκός που παραπατούσε και πέραν των Παπαπέτρου και Φλόιντ στην άμυνα δεν είχε άλλο παίκτη να στάθηκε αξιοπρεπώς.

Ο Παναθηναϊκός που άρχισε το ματς με Πέρι, ΣαντΡος, Παπαπέτρου, Ουάιτ και Φλόιντ, έκανε ένα κακό επιθετικό πρώτο ημίχρονο και η μία ασίστ που έδωσε σε αυτό το διάστημα δείχνει πολλά. Οι Γάλλοι είχαν περισσότερες λύσεις, με Τζέιμς αρχικά και Αντζουσιτς στη συνέχεια και διαρκώς στα χέρια τους τον έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο μισό στο 38-28. 

Τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μονακό δεν ένιωσε την παραμικρή πίεση, ήταν στο 56-44 στο 30', πήγε στο +22, 37' και έκανε το δικό της ονειρεμένο ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, βαρύ κι ασήκωτο για τον Παναθηναϊκό. 

ΝΑΥΑΓΙΑ: Ο Κέντρικ Πέρι τελείωσε το ματς με 0/10  σουτ, ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 0/7 και τα 5/7 του Ντάριλ Μέικον που περισσότερα έβαλε όταν όλα είχαν κριθεί , δεν άλλαξε την εικόνα μιας περιφέρειας... ναυάγιο για τον Παναθηναϊκό που πολλά πόνταρε εκεί και τίποτα δεν πήρε.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι Μονεγάσκοι έκλεισαν το ματς με 18 τελικές πάσες και ο Παναθηναϊκός με.... 6! Δε χρειάζονται πολλά ακόμα ίσως για να εξηγηθεί η συνολική εικόνα του αγώνα και του... μαρμαρωμένου Παναθηναϊκού.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ