27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μονακό-Μπάγερν 94-71: Την πάτησε στο «Πριγκιπάτο» με Τζέιμς(pics,vids)

Σε μια αναμέτρηση που έλεγχε απόλυτα από την αρχή έως το τέλος της, η Μονακό επιβλήθηκε με 94-71 της Μπάγερν στο Salle Gaston Medecin. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μάικ Τζέιμς, (18 πόντους 4 ασίστ) αλλά γενικά οι Μονεγάσκοι είχανε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, παίρνοντας βοήθειες από όλους. Η ομάδα του «Πριγκιπάτου» εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της Μπάγερν, έφτασε έτσι τις πέντε νίκες στην διοργάνωση και ισοβαθμεί στην όγδοη θέση με την ΤΣΣΚΑ. Αντίθετα για τους  Γερμανούς ,πάλεψε ο Λούσιτς που είχε 15 πόντους, ενώ  πλέον η Μπάγερν έχει ρεκόρ 3-6. 

 

Με οχτώ γρήγορους πόντους του Λέο Βέστερμαν η Μονακό πήρε νωρίς «κεφάλι» στο σκορ. Ο Γάλλος γκαρντ είχε 11 πόντους και 3 τελικές πάσες στην πρώτη περίοδο. Ο Ρούμπιτ απάντησε όμως, με δέκα δικούς του πόντους για την Μπάγερν, με το δεκάλεπτο να λήγει με 27-20. Βάζοντας πίεση πάνω στην μπάλα, στην άμυνα και τον γρήγορο ρυθμό στην επίθεση, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κρατάνε το προβάδισμα και στην δεύτερη περίοδο. Η Μπάγερν με κύριο εκφραστή της τον Λούσιτς (13 πόντους) προσπαθούσε να κρατήσει τη διαφορά σε μονοψήφια νούμερα. Ο Ντανίλο Αντζούσιτς όμως, με δέκα δικούς του πόντους στο δεκάλεπτο, έδωσε στη Μονακό προβάδισμα δώδεκα πόντων στο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 55-43. Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «Βαυαροί» προσπαθούσαν να κρατηθούν κοντά στην Μονακό, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν όμως λύσεις έξω απο τα 6.75 και από τα πολλά λάθη της Μπάγερν. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 72-60. Στη συνέχεια οι Μονεγάσκοι δεν εφησύχασαν, αντίθετα ανέβασαν ρυθμό ώστε να καθαρίσουν την αναμέτρηση μια και καλή. Ο Μάικ Τζέιμς ανέλαβε το σκοράρισμα, η Μπάγερν δεν αντέδρασε ποτέ, η διαφορά ξέφυγε και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 94-71. 

 

ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ: Νταρούν Χίλιαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε στους 5 πόντους, αλλά αυτό που στοίχησε περισσότερο, ήταν τα έξι λάθη του, που σε αυτο το επίπεδο δεν συγχωρούνται από τους αντιπάλους. Γενικά κακή εμφάνιση σε όλους τους τομείς για τον παίκτη της Μπάγερν.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι Γερμανοί είχαν συνολικά 20 λάθη στην αναμέτρηση, έναντι 9 των Μονεγάσκων. Αυτό σε συνδυασμό με το χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα, μόλις 25%, δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση για την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

 

 

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ