16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μοιραίος ο Γιάννης, νίκησαν με ανατροπή οι Ρόκετς (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι, με 120-116 από τους Χιούστον Ρόκετς στην Disney World του Ορλάντο, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να κυριαρχεί στη στατιστική, αλλά να χάνει το «καθαρό» μυαλό του στο φινάλε.

Τα «ελάφια» προηγούνταν με 8π., οι «ρουκέτες» όμως έκαναν σερί 9-0 και πέρασαν μπροστά με 113-112. Ακολούθησε ένα φάουλ του 25άχρονου γκαρντ/φόργουορντ στο Ράσελ Ουέστμπρουκ κι εν συνεχεία μία λάθος πάσα, για να πανηγυρίσουν στο τέλος οι Τεξανοί.

https://www.youtube.com/watch?v=Au08OldF5Y0

Ο Έλληνας διεθνής τελείωσε με 36π., 18 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, με τον Κρις Μίντλετον -που έχασε δύο διαδοχικά τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα- να έχει 27π. και δώδεκα ριμπάουντ και τον Μπρουκ Λόπεζ να κάνει επίσης double double με 23π. και δώδεκα ριμπάουντ. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

https://www.youtube.com/watch?v=0z_o6LKuEV8

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 31π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των νικητών, έχοντας επίσης οκτώ ασίστ και έξι ριμπάουντ. Άλλους 24π. σκόραρε ο Τζέιμς Χάρντεν, μαζί με εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, και 16π. είχε ο Ντάνιουελ Χάουζ Τζ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJCUsctmELQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ