21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μοίρασε δώρα και χαρά ο Κολοσσός (pics)

Την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου επισκέφθηκαν και φέτος τα μέλη του Κολοσσού Ρόδου και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά.

Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του, ντυμένοι στα χρώματα του Άγιου Βασίλη, ευχήθηκαν υγεία σε όλους τους μικρούς νοσηλευόμενους και τους πρόσφεραν δώρα, συνοδεία του Κώστα Ευφραιμίδη, ο οποίος συνέδραμε για ακόμα μία φορά στην αξιέπαινη πρωτοβουλία των «θαλασσί» να επισκεφθούν τα παιδιά στο Γ.Ν. Ρόδου.

Η ανακοίνωση: «Την παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα (27/12) η ομάδα μας. Μαζί μας και ο Διευθυντής του καταστήματος Jumbo στη Ρόδο, κ. Κώστας Ευφραιμίδης, ο οποίος κάθε χρόνο προσφέρει τα δώρα στα παιδιά.

Αθλητές και προπονητές ευχήθηκαν υγεία στα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στην Παιδιατρική και να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους.

*Ευχαριστούμε την διευθύντρια κ. Κωνσταντίνα Μαχαιρίδη, τους επιμελητές ιατρούς Παπανικήτα Ειρήνη, Διακολιό Κωνσταντίνο, Φαρμακίδη Νικόλαο καθώς και όλους του ειδικευόμενους παδιάτρους».

-Οι φωτογραφίες είναι από την ΚΑΕ Κολοσσός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ