14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοίρασαν χαμόγελα στο Ηράκλειο (pics)

Το ελληνικό μπάσκετ έδειξε και πάλι τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες του, στο πλαίσιο του 24ου ΕΚΟ All Star Game που φιλοξενείται στα Δύο Αοράκια.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο παλαίμαχος γκαρντ Γιώργος Μασλαρινός και όχι μόνο επισκέφθηκαν την Κυριακή (09/02) το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά.

   

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, που επισκέφθηκε το ίδρυμα, επεσήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό ο κοινωνικός ρόλος του αθλητισμού. Δεν είναι μόνο να γυμνάζεσαι, χτίζεις φιλίες και χαρακτήρα. Αυτή άλλωστε είναι και η προίκα που σε αφήνει όταν σταματήσεις».

   

Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής, συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο αθλητισμός ενώνει και βοηθάει. Το κοινωνικό πρωτάθλημα είναι το πιο σπουδαίο. Σας συγχαίρουμε για το έργο σας».

   

«Ήρθαμε στο πλαίσιο του EKO All Star Game να τιμήσουμε το έργο σας, να δώσουμε στα κορίτσια την ευκαιρία να δουν από κοντά αθλητές, που ίσως είναι και ένα έναυσμα να μυηθούν και στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το έργο που κάνει το ίδρυμα», επεσήμανε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Το παρών έδωσαν, ακόμα, ο γενικός γραμματέας του ΠΣΑΚ Κώστας Αλεξανδρίδης και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης.
-Οι φωτογραφίες είναι από τον ΕΣΑΚΕ/Intime.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ