14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα (pics)

Το κοινωνικό πρόσωπό του έδειξε για ακόμα μία φορά το ελληνικό μπάσκετ, στο περιθώριο του ΕΚΟ All Star Game που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου, στην κρητική πρωτεύουσα (07-09/02), η «οικογένεια» του μπάσκετ επισκέφτηκε το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ζωοδόχος Πηγή. Στο ίδρυμα βρέθηκαν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ανδρών Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Μασλαρινός και έφορος εθνικών ομάδων της ΟΣΕΚΑ, Γρηγόρης Κοντοδήμος. Το παρών έδωσαν, επίσης, οι εκπρόσωποι των χορηγών «Watt+Volt» Σοφία Μαυρουδή και «Rolco ΒΙΑΝΙΛ» Δήμητρα Πατσουλή.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά την «οικογένεια» του ελληνικού μπάσκετ και το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό. Αθλητές και χορηγοί μοίρασαν δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. « Το μπάσκετ είναι προσφορά. Είμαστε στην πόλη του Ηρακλείου και ο κόσμος θα απολαύσει το μπάσκετ. Δείχνουμε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπό μας και ότι δεν είμαστε μόνο αθλητές, αλλά άνθρωποι και γονείς. Ευχαριστούμε το ίδρυμα για τη φιλοξενία, ήταν μια ευκαιρία να μοιράσουμε δώρα», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

 

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, επισήμανε: «Είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση και δείχνουμε ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτές οι δραστηριότητες είναι πολύ όμορφες, που γίνονται στο ΕΚΟ All Star Game».

Δηλώσεις έκανε και ο παλαίμαχος γκαρντ, Γιώργος Μασλαρινός: «Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο να βρίσκεσαι εδώ. Είναι μια συγκινητική επίσκεψη σε παιδιά με ειδικές ικανότητες και αντί να δίνουμε κουράγιο εμείς σε αυτά δίνουν αυτά σε εμάς». Τέλος, ο διευθυντής του κέντρου και εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων «Ζωοδόχος Πηγή», Χρήστος Τζαμούσης, σημείωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που μας επισκεφτήκατε. Ευχόμαστε να έχετε υγεία και μια υπέροχη χρονιά. Θέλω να συγχαρώ επίσης και τους χορηγούς και να πω ένα μπράβο στους αθλητές για το ήθος που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια».

Οι φωτογραφίες είναι από τον ΕΣΑΚΕ/Intime.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ