18.9 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Μνηστήρες και… θαύματα

Μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη πρωταθλημάτων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η πλειοψηφία των ομάδων έχει ολοκληρώσει τα ρόστερ της και η πλειοψηφία των παικτών έχει κάνει τις επιλογές της. Οι κινήσεις της τελευταίας ώρας, όμως, δεν σταματούν ποτέ.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου είναι ένας από τους Ελληνες παίκτες που παραμένει ελεύθερος. Με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να θέλουν νέο κύκλο επαφών με την ομάδα που έγινε... σπίτι του, την Ούνικς Καζάν με το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά εκεί, κάτι που μέχρι πρόσφατα δεν φαινόταν πιθανό.

Επειδή ακριβώς φαινόταν απίθανο, ο διεθνής παίκτης έχει... υποστεί εσχάτως ασφυκτικό πρεσάρισμα από πλέον των δύο ομάδων της Basket League. Απ' όλες τις βαθμίδες, από τετράδας μέχρι και αυτές που θα δώσουν μάχη παραμονής.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα φλερτ. Από την Α2. Με πρόταση που ξεπερνάει κάθε φαντασία και αγγίζει τα όρια της... Ευρωλίγκας. Λογικό για να έχει τύχη να τον δελεάσει. Αγνωστο αν θα τα καταφέρει. Και... νιαου νιαου στα κεραμίδια για ποιον πρόκειται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ