19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μιχάλης Λούντζης: Το ατομικό ρεκόρ που «υπέγραψε» το μεγάλο διπλό (vid)

Ενας ατομικό ρεκόρ καριέρας, πάντα οι παίκτες το χαίρονται περισσότερο όταν συνοδεύεται και από μια επιτυχία της ομάδας τους. Κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα χθες το βράδυ στο Περιστέρι για τον Μιχάλη Λούντζη. Ηταν φανερό δια γυμνού οφθαλμού ότι αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Προμηθέα που ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και έφερε τη σειρά των προημιτελικών με το Περιστέρι στο 1-1. 

Οπως ανέφερε μετά το ματς η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με το πλούσιο στατιστικό αρχείο, ο Λούντζης  συνδύασε την εμφάνιση του με ένα ρεκόρ καριέρας. Σημείωσε 21 πόντους και αυτή ήταν η πρώτη «20άρα» του σε 97 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League. Η προηγούμενη, καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 19 πόντων που είχε σημειώσει στη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2017-18 ως παίκτης των Τρικάλων BC Aries κόντρα στη σημερινή ομάδα του, τον Προμηθέα.


Ο διεθνής γκαρντ με τους 21 πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 600 στη Stoiximan Basket League. Στο βίντεο που ακολουθεί, είναι δηλώσεις του μετά από έναν πρόσφατο αγώνα του Προμηθέα, οι οποίες αποτυπώνουν τον τρόπο σκέψης τους και το πώς αντιλαμβάνεται την παρουσία του στην ομάδα.


Σύμφωνα με τα στατιστικά του ΕΣΑΚΕ, από το χθεσινό παιχνίδι προέκυψαν άλλες δύο αξιοσημείωτωες επιδόσεις από παίκτες του Προμηθέα. 


*Ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε 2/5 δίποντα και ο Τζεράι Γκραντ 7/14. Αμφότεροι έφτασαν τα 101 εύστοχα με τον Προμηθέα και πλέον η λίστα των παικτών με τριψήφιο αριθμό απαριθμεί εννιά παίκτες.



*Ο αρχηγός του Προμηθέα έκανε μία τάπα με την οποία έγινε ο 4ος μπλοκέρ στην ιστορία της αχαϊκής ομάδας στην κατηγορία. Έφτασε τις 18 και ξεπέρασε τον Ολεξάντερ Λίποβι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ