17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μισός» ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

Με σύνθεση ανάγκης θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στα φετινά πλέι οφ της Basket League, απέναντι στον Προμηθέα Πατρών.

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» δοκιμάζονται το Σάββατο (18/05, 17.00) οι Θεσσαλονικείς, με την αποστολή να αναχωρεί την Παρασκευή (17/05) για την αχαϊκή πρωτεύουσα με μόλις εννέα παίκτες, εκ των οποίων οι έξι είναι επαγγελματίες. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τζαμάλ Τζόουνς και Σταύρο Σχίζα, καθώς και τους Θοδωρή Ζάρα (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Αντώνη Κόνιαρη (ενοχλήσεις στη μέση) και Νίκο Χαρίτογλου (διάστρεμμα), ενώ θυμίζουμε πως στην πατρίδα τους βρίσκονται ήδη, αποτελώντας επί της ουσίας παρελθόν, οι Ουίλ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» που θα αγωνιστούν απέναντι στο αχαϊκό συγκρότημα είναι οι Τζόντρε Τζέφερσον, Λίνος Χρυσικόπουλος, Μιλένκο Τέπιτς, Απόλλωνας Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Φιλ Γκος και οι νεαροί Γιώργος Τανούλης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης και Γιάννης Κόνσουλας. Το πλεονέκτημα έδρα ανήκει στον Προμηθέα Πατρών και για την πρόκριση στα ημιτελικά χρειάζονται δύο νίκες. Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/05, 18.00) στο κλειστό της Πυλαίας κι εφόσον χρειαστεί και τρίτη, θα λάβει χώρα και πάλι στο «Δημήτρης Τόφαλος», το επόμενο Σάββατο (25/05, 17.30).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ