19.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Μιλούν» οι άμυνες στο Κάουνας

Η τρέχουσα εβδομάδα δεν είχε στο πρόγραμμα αγώνες για το Basketball Champions League και το Eurocup και γι' αυτόν τον λόγο επιστρέφουμε στα πονταρίσματα με τους αγώνες της Ευρωλίγκας.

Στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός θα δώσει έναν ακόμα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, με την ομάδα που πέρσι του στέρησε τη συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μετρούν διαδοχικές επιτυχίες που τους έχουν ανεβάσει. Για τον αγώνα όμως «καίγονται» και οι πρωταθλητές Λιθουανίας και γι' αυτόν τον λόγο θα αποφύγουμε το ποντάρισμα σε σημείο. Αντίθετα θα στραφούμε στο under 156,5 το οποίο μοιάζει πολύ πιθανό και δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.

Σημαντικό παιχνίδι και στην Κωνσταντινούπολη, με την Νταρουσάφακα να υποδέχεται τη Μακάμπι. Η νίκη είναι υποχρεωτική για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αν δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να ανακάμψει. Θα στηρίξουμε το «διπλό» καθώς οι Ισραηλινοί με τον Έλληνα τεχνικό στην άκρη του πάγκου τους εμφανίζονται αλλαγμένοι προς το καλύτερο.

Τέλος, η τριάδα μας θα κλείσει με τον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Οι Ίβηρες έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους, όμως η διαφορά ποιότητας είναι πολύ σημαντική. Θα εμπιστευτούμε τον άσο ο οποίος αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί και να μας στείλει στο ταμείο.

Οι επιλογές μας

Τριάδα

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός under 156,5   1,88

Νταρουσάφακα - Μακάμπι   2     1,44

Μιλάνο - Γκραν Κανάρια    1     1,22



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ