17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μιλουτίνοφ:” Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε το καλοκαίρι””

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ "ανακρίθηκε" από τους δημοσιογράφους στην Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, εν' όψει της έναρξης της Euroleague. 

Στην ερώτηση για το ποια είναι να συναισθήματά του για αυτή τη σεζόν με τον Ολυμπιακό, ο Σέρβος σέντερ δήλωσε:«Χαίρομαι που είμαι πίσω. Μου έλειψε να παίζω. Δεν έπαιξα πολύ με την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο, οπότε χαίρομαι που είμαι πίσω. Και αυτή η χρονιά μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό». 

Πέρσι ήταν από τους καλύτερους σέντερ της Ευρωλίγκας, αλλά όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση: «Θέλω να βελτιώσω τα πάντα, αλλά πρώτα από όλα θέλω να βελτιώσω την ομαδική μας επιτυχία. Γιατί φέτος θέλω να είμαι επιτυχημένος, θέλω να κάνω κάτι. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο, γιατί φέτος η Ευρωλίγκα θα είναι πολύ πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με πέρσι».  

Ο ψηλός των "ερυθρολεύκων" φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν το καλοκαίρι για το ενδιαφέρον που έδειξε η ΤΣΣΚΑ προς το πρόσωπό του και τη μη σύναψη συμφωνίας, λόγω υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των Πειραιωτών. Το σκέφτηκε πολύ πριν απαντήσει, το σκέφτηκε και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ξανά: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση όντως. Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Ό,τι έγινε το καλοκαίρι, έγινε. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Το μυαλό μου τώρα είναι στον Ολυμπιακό. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για αυτή την ομάδα».

Στο αν ήταν εύκολο να μην τον επηρεάσει αυτή η ιστορία, απάντησε: «Είμαστε επαγγελματίες. Δεν μπορώ να σκέφτομαι το παρελθόν. Πρέπει να σκέφτομαι για το μέλλον».

Σχετικά με την επιθυμία κάποιων οπαδών να τον δουν ως αρχηγό μετά τον Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι πιθανό, γιατί νομίζω ότι ο Βασίλης θα παίζει για τα επόμενα 15 χρόνια. Και μετά από αυτά τα 15 χρόνια, δεν νομίζω ότι θα παίζω εγώ».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποια στοιχεία τον κάνουν αισιόδοξο για την επερχόμενη σεζόν δήλωσε: «Μόλις ήρθα στην ομάδα. Είμαι μόλις μία εβδομάδα μαζί τους, οπότε χρειάζομαι λίγο χρόνο για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ