25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Συναισθηματική στιγμή η επιστροφή μου στο ΣΕΦ» (vid)

Για όλους τους επαγγελματίες αθλητές έρχεται, αργά ή γρήγορα, η στιγμή στην οποία θα βρεθεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στις 26 Φεβρουαρίου, όταν θα επισκεφτεί με την ΤΣΣΚΑ το ΣΕΦ, το γήπεδο που ήταν το αθλητικό σπίτι του στα προηγούμενα πέντε χρόνια. Ο Σέρβος σέντερ φαίνεται να σκέπτεται ήδη εκείνη τη μέρα, αφού μίλησε γι' αυτήν σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό κανάλι της Ευρωλίγκας.

 

 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραχώρησε αυτή τη συνέντευξη, ως ο MVP Δεκεμβρίου στη διοργάνωση και μεταξύ άλλων μίλησε για έναν στόχο που έχει σε στατιστικό επίπεδο, με αφορμή το ρεκόρ των επιθετικών ριμπάουντ που σημείωσε στο ματς με τη Μιλάνο.

 


Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο, αλλά δεν θα το έπαιρνα χωρίς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου οι οποίοι με βοήθησαν αρκετά. Εγώ απλά ήμουν ένα κομμάτι της ομαδικής δουλειάς. Οι συνεχόμενες νίκες δεν μας δίνουν κάποιον τίτλο. Σίγουρα διαθέτουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να παίξουμε καλύτερα. Πέρασα τον κορονοϊό και ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα. Επέστρεψε χωρίς δυνάμεις κι ευτυχώς δεν με πίεσε η ομάδα. Πλέον είμαι σε καλή κατάσταση».

 


Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ τον Φεβρουάριο τόνισε: «Θα είναι έντονη συναισθηματική στιγμή για μένα. Εχω πολλούς φίλους και μιλάμε καθημερινά. Πλέον όμως αγωνίζομαι στην ΤΣΣΚΑ και θέλω να νικήσω».

 


Όσο για το ρεκόρ των επιθετικών ριμπάουντ: «Απλά συνέβη, δεν το σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Χάρηκα όταν έμαθα πως είχα σπάσει το σχετικό ρεκόρ. Πλέον στόχος μου είναι να σπάσω το ρεκόρ του Φώτση με 24 ριμπάουντ συνολικά. Θα είναι δύσκολο, αλλά μια μέρα θα τα καταφέρω».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ