18.9 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει εξελιχθεί στο πρόσωπο της ημέρας μετά την ανακοίνωσή της μεταγραφής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφήνοντας τον Πειραιά έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό ενώ ανυπομονεί για την νέα του περιπέτεια.

Ο Σέρβος σέντερ μετά την επισημοποίση της μετακίνησής του στην ΤΣΣΚΑ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Δημήτρη Ιτούδη στο nova.rs λέγοντας αρχικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Ξέρω οτι υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες, επειδή είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ήταν εμφανές από την πρώτη επαφή ότι με εμπιστεύονται. Είχαν ξεκάθαρες ιδέες. Ήμουν και εγώ έτσι από την πλευρά μου, οπότε ήταν εύκολο να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Τώρα είναι στο χέρι μου να προετοιμαστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει» ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Θυμάμαι την πρώτη μέρα μου. Ήξερα ότι είχα ταλέντο, εξαιτίας της δουλειάς μου στην Παρτιζάν. Όλα όμως ήταν καινούρια: Η πόλη, ο σύλλογος, η χώρα. Γρήγορα κατάλαβα όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα. Με υποστήριξαν, μου έδωσαν χρόνο να βελτιωθώ και να εξελιχθώ. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος με πίστευε. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο αυτά τα πέντε χρόνια, αλλά έγινα πιο πλούσιος με σχέσεις ζωής, όπως αυτές με τον Παπανικολάου, τον Βεζένκοφ, τον Πρίντεζη και τον Σπανούλη. Επίσης να ευχαριστήσω τον Μίλαν Τόμιτς ο οποίος με βοήθησε αρκετά στα πρώτα χρόνια που βρέθηκα στο εξωτερικό» ήταν τα λόγια του Νίκολα Μιλουτίνοφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ