15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο «σωτήρας» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο και παρότι ο Σέρβος σέντερ έσπασε... τα κοντέρ στον τομέα των ριμπάουντ, δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνισή του.

Το χθεσινό παιχνίδι στο Μιλάνο σίγουρα θα το θυμάται για πολύ καιρό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Όχι μόνο για την νίκη που εξασφάλισε η ΤΣΣΚΑ και συνεχίζει απτόητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά κι επειδή έσπασε το ρεκόρ των επιθετικών ριμπάουντ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σε 32 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 17 πόντους και μάζεψε 19 ριμπάουντ, με τα 16 να είναι επιθετικά! Αυτό το απίστευτο κατόρθωμα γράφτηκε στα βιβλία της Εuroleague αλλά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μιλώντας στο κανάλι των Ρώσων μετά την λήξη της αναμέτρησης χαριτολογώντας ανέφερε ότι υπάρχει μία μικρή δόση πικρίας, καθώς δεν κατέρριψε το απόλυτο ρεκόρ των 25 ριμπάουντ σε έναν αγώνα που υπάρχει στη διοργάνωση.

Παρότι υπήρξαν κι άλλοι συμπαίκτες του στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, όπως ο Γιοχάνες Φόιτμαν, όπου σημείωσε double double με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ αλλά και ο Μάικ Τζέιμς με 20 πόντους και 11 ασίστ, ο Σέρβος σέντερ κατάφερε να τα σαρώσει όλα και να ξεχωρίσει για την «γεμάτη» παρουσία του κάτω από τις δύο μπασκέτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ