19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μιλουτίνοφ: “Δεν ήθελε να μπει σήμερα”

Ο Ολυμπιακός χρωστάει πολλά (και) για τη σημερινή του νίκη στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Έμεινε στο παρκέ κάτι λιγότερο από 38 λεπτά με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην δείχνει εμπιστοσύνη ούτε στον ΛεΝτέι (6'11''), ούτε στον Μπόγρη (0'47''). Ο Σέρβος σέντερ άφησε το παρκέ με 21 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες, 7 κερδισμένα φάουλ και μόλις 1 λάθος! Όλα αυτά λίγο τον ενδιαφέρουν όπως τόνισε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Ειλικρινά, λίγο με νοιάζουν οι δικοί μου αριθμοί. Δεν με ενδιαφέρουν. Με νοιάζει μόνο για την ομάδα κι αν νίκησε", τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, για να προσθέσει: "Δεν παίξαμε καλά... Δεν ήταν απαραίτητα ένα κακό παιχνίδι, αφού βρήκαμε πολλά ανοιχτά σουτ, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει για εμάς. Είναι σημαντικό όμως το ότι βρήκαμε έναν τρόπο να τους νικήσουμε".

Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό αυτό με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στο δικό τους σπίτι. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουμε τις δυνάμεις μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ