17 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Βάζω την ομάδα πάνω από την δική μου εμφάνιση» (vid)

Σε ένα γεμάτο ματς, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 79-73 για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Εναλλαγές στο σκορ, πάθος, ένταση κι ένας Νίκολα Μιλουτίνοφ που ήταν πραγματικός γίγαντας. Ο Σέρβος σέντερ των Πειραιωτών έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα "ερυθρόλευκα", αν και δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Ο 22χρονος άσος έδωσε τα πάντα στο παρκέ του ΣΕΦ, σημειώνοντας 18 πόντους (5/8 διπ., 8/10 βολ.), ενώ πρόσθεσε 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 21'10" συμμετοχής, με το σύστημα αξιολόγησης να γράφει 24 βαθμούς. Μετά το ματς, μίλησε στην κάμερα του basketa.gr και σχολίασε τους εύκολους πόντους που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Ρεάλ, χαρίζοντας πολλές φορές την μπάλα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κάναμε πολλά λάθη, του επιτρέψαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και αν το είχαμε αποφύγει στο δεύτερο ημίχρονο, θα ήμασταν καλύτεροι. Βέβαια ήταν κάτι που κάναμε και στο πρώτο μέρος». Στην συνέχεια ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα. «Όλοι είναι κουρασμένοι με το νέο φορμάτ της Ευρωλίγκας. Πρέπει να πολεμάμε και νομίζω μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στο παιχνίδι».

Τέλος σε ερώτηση για την εμφάνισή του, σχολίασε: «Είναι άσχημο όταν γίνεται αυτό, να παίζεις καλά και να χάνει η ομάδα. Πάντα βάζω μπροστά την ομάδα και θέλω απλά να κερδίζουμε τα ματς, παίζοντας όσο καλύτερα γίνεται».

Η αποκλειστική συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο basketa.gr:

https://www.youtube.com/watch?v=VyxjD-DwidY&feature=youtu.be



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ