27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Ήταν δύσκολο να αφήσω τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επανέλαβε το «δέσιμο» που έχει με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή του να αποχωρήσει για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 25άχρονος σέντερ, μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε στους «ερυθρολεύκους» τονίζοντας: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε, με έβαλε στον μπασκετικό χάρτη και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Πίστεψε σε εμένα από την αρχή και θα είμαι ευγνώμων για αυτό σε ολόκληρη τη ζωή μου».

Ο Σέρβος αποχώρησε το καλοκαίρι για την «ομάδα του στρατού», με τον ίδιο να προσθέτει: «Ήταν δύσκολο να αποχωρήσω από τον Ολυμπιακό και να αποχωριστώ την Αθήνα, γιατί αισθανόμουν ένα δέσιμο. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω πού ήθελα να πάω μετά τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν δύσκολο να αφήσω την πόλη και τους φίλους μου. Ευτυχώς, όμως, βρίσκομαι στη Μόσχα που είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος που είμαι μέλος του συλλόγου».

Αναφέρθηκε και στη βοήθεια που πήρε από παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης, προσθέτοντας: «Είχα πέντε σπουδαία χρόνια στον Ολυμπιακό. Ακόμα έχω φίλους στην ομάδα. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Η Αθήνα θα είναι πάντα η πόλη μου και πάντα θα μου αρέσει να γυρίζω πίσω στην Ελλάδα. Έμαθα πολλά από παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Μάθαινα καθημερινά, τους άκουγα και με βοήθησαν πολύ με το παιχνίδι μου».

Κλείνοντας, μίλησε για το ρωσικό συγκρότημα και τους υψηλούς στόχους του: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πάντα τις υψηλότερες απαιτήσεις. Πάντα στοχεύει στην κορυφή. Θέλω να νικήσω, να κατακτήσω την Ευρωλίγκα, κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά για να πετύχω το στόχο μου. Η πίεση είναι κάτι που έχω συνηθίσει στη ζωή μου. Όπου και να είσαι έχεις πίεση και πρέπει να δουλέψεις με αυτήν».

https://www.youtube.com/watch?v=DiYvcYtdYgQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ