21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μιλανέζος και επίσημα ο Χάινς

Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάλκολμ Ντιλέινι, το Μιλάνο ενεργοποίησε και δεύτερη μεταγραφική "βόμβα" ανακοινώνοντας ότι για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι παίκτης της ο Κάιλ Χάινς. Μια μεταγραφή που έκλεισε πριν από πέντε μέρες και προκάλεσε αίσθηση στην Ευρώπη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αρμάνι και τον κ. ΝτελΌρκο που με έφεραν στην Ολίμπια. Είμαι ενθουσιασμένος που αποκτώ την ευκαιρία να παίξω σε μια ιστορική ομάδα, που έχει στόχο να προσθέσει νέες νίκες σε αυτές που είχε πάρει στο παρελθόν. Εγώ και η οικογένειά μου δεν βλέπουμε την ώρα να κάνουμε το Μιλάνο το καινούριο σπίτι μας και να αρχίσουμε αυτή τη νέα περιπέτεια μαζί με όλους τους οπαδούς της Ολίμπια", δήλωσε ο Αμερικανός αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

"Με τον Χάινς φέρνουμε στο Μιλάνο έναν παίκτη με προσωπικότητα, έναν ομαδικό παίκτη, που έχει νοοτροπία νικητή και ο οποίος θα είναι παράδειγμα για όλους μας. Είμαι και προσωπικά χαρούμενος, γιατί μετά από τόσα χρόνια θα είμαστε ξανά μαζί στην ίδια ομάδα, με τον ίδιο ενθουσιασμό και επιθυμία να διακριθούμε όπως τότε", πρόσθεσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ