20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μιλάνο: Πήρε θέση για την υπόθεση ντόπινγκ του Μπερνς

Ο Κρίστιαν Μπερνς "συνελήφθη" θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και σήμερα η Αρμάνι Μιλάνο εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό. Η ιταλική ομάδα που κάνει μια μάλλον εφιαλτική σεζόν, ειδικά σε σχέση με τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν πριν την έναρξή της, τόνισε που θα ακούσει τον παίκτη, αλλά παράλληλα θα έχει μηδενική ανοχή αν και το δεύτερο δείγμα βγει θετικό.

"Η ομάδα ενημερώθηκε για το θετικό δείγμα του αθλητή Κρίστιαν Μπερνς σε διαδικασία ελέγχου ντόπινγκ κοντρόλ που είχε γίνει στις 12 Μαϊου και έλαβε υπόψη της τις εξηγήσεις που δόθηκαν και από τον παίκτη. Χωρίς αμφιβολία πως η Ολίμπια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανεχθεί παραβίαση του νόμου για το antidoping, προς το παρόν περιμένει το αποτέλεσμα της δεύτερης εξέτασης και πιστεύει στις καλές προθέσεις του αθλητή, περιμένοντας για οποιαδήποτε αξιολόγηση της κατάστασης μόλις ξεκαθαρίσει απόλυτα το περιστατικό".

O Μπερνς είχε βρεθεί θετικός στην ουσία Clostebol μετά από έλεγχο που έγινε στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, στο παιχνίδι Μιλάνο-Τριέστε.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ