23 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μιλάνο και Μακάμπι για Ουίλιαμς

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς έχει βρει την Ιθάκη του στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια παίζοντας καλό μπάσκετ και ανακτώντας τόσο την αυτοπεποίθησή του όσο και το καλό του όνομα. Το αποτέλεσμα είναι πως έχει γίνει περιζήτητος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ανήκει στη Φενερμπαχτσέ, με την οποία σκόραρε φέτος 11,3 πόντους σε κάθε αγώνα της Ευρωλίγκας και έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος θα ήθελε να μείνει, ωστόσο αποτελούν κοινό μυστικό οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Φενέρ την τελευταία διετία και οι οποίες εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού έγιναν ακόμα μεγαλύτερες. Κανείς δεν γνωρίζει τι είδους περικοπές θα κάνει στο μπάτζετ της και αν φυσικά παίκτες όπως ο Ουίλιαμς θα τις δεχθούν.

Το βέβαιο είναι πως ο Αμερικανός δεν θα μείνει χωρίς δουλειά αν φύγει από την Τουρκία, καθώς, όπως αναφέρουν κάποιες φήμες που κυκλοφορούν εσχάτως, περιμένουν ήδη στη γωνία γι' αυτόν τόσο το Μιλάνο όσο και η Μακάμπι. Το Μιλάνο φαίνεται ότι είναι πιο εφικτό να δώσει στον Ουίλιαμς τα χρήματα που ζητά, καθώς ο σινιόρ Αρμάνι δεν θα κάνει περικοπές στον έτσι κι αλλιώς υψηλό προϋπολογισμό της ομάδας, αντίθετα η Μακάμπι θα έχει θέματα, ειδικά αν λόγω κορωνοϊού δεν πουλήσει εισιτήρια για την επόμενη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ