17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μιλάνε για «διαζύγιο» Χαρίλαος και Βασιλόπουλος!

Πολύ μεγάλες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στον Χαρίλαο Τρικούπη στο διάστημα της διακοπής της αγωνιστικής δράσης. Την ώρα που η ομάδα του Μεσολογγίου είναι κοντά στο να ξαναβάλει στη μηχανή της τον Γιάννη Σαχπατζίδη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χωρίσει με τον Φώτη Βασιλόπουλο!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια συζήτησης διαρκείας μεταξύ των δύο πλευρών, στην οποία φαίνεται ότι είναι δύσκολη η συνέχιση της συνεργασίας. Υπάρχουν κάποια θέματα στα οποία δεν εμφανίζεται ταύτιση και συζητείται έντονα πλέον το αν θα είναι καλύτερο και για τους δύο να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το θέμα δεν είναι βέβαια τόσο απλό, κυρίως επειδή υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ του παίκτη και των ανθρώπων της ομάδας. Αυτοί οι δεσμοί ουσιαστικά κράτησαν τον Βασιλόπουλο τον τελευταίο μήνα στο Μεσολόγγι, αφού προ καιρού είχε συζητηθεί και πάλι το ενδεχόμενο της αποχώρησης. 

Ο,τι πρόκειται να συμβεί πάντως, θα έχει ξεκαθαρίσει το πολύ μέχρι αύριο αφού και η ομάδα θα πρέπει να ξέρει πώς θα πορευτεί στην επανέναρξη και ο παίκτης τι θα κάνει στο υπόλοιπο της σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ