21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μικροπροβλήματα για τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνει ο Παναθλητικός (pics)

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτριών τους είχαν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθλητικός Συκεών, στο φιλικό που έδωσαν.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 56-56, με τις «ασπρόμαυρες» να αγωνίζονται με αρκετές απουσίες, ενώ ο Βιβή Διαβολεμένου έδειξε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένη από την εμφάνιση των παικτριών της, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού, που προετοιμάζονται για την Α1 Γυναικών, είχαν ηττηθεί στο πρώτο φετινό φιλικό τους με 75-60 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν είχαν και πάλι στη διάθεσή τους τις Ρένια Καρλάφτη, Ελένη Σύρρα, Αθηνά Λέξα και Βαλεντίνα Τσαβόνι, οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα μικροτραυματισμού, ενώ «έχασαν»» και την Αμερικανίδα σέντερ, Σάνον Φλούκερ, λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου κι ενώ προηγούνταν με 53-42, ύστερα από χτύπημά της στο γόνατο.

Χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν και οι Νεανίδες και Κορασίδες του ΠΑΟΚ, που ήταν στην αποστολή. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Νουκίγια Μάγιο με τέσσερα τρίποντα και συνολικά 22π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ