18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μιχαΐλοβιτς: «Δώρο γενεθλίων μια θέση στη Euroleague»

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για το Συμβούλιο της Euroleague και την ανακοίνωση για επανέναρξή ή οριστική ακύρωση της σεζόν. Όλες ο οιμάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και του Eurocup "κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα" και περιμένουν πως και πως να δουν τι θα γίνει. 

Μια εκ των ομάδων που δείχνουν να αγωνιούν περισσότερο τον τελευταίο καιρό είναι η Παρτιζάν, η οποία ευελπιστεί του χρόνου να αγωνίζεται στα σαλόνια της Euroleague, είτε μέσω της ABA League (στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή πρώτη), είτε μέσω του Eurocup (αν υπό κανονικές συνθήκες ήταν μία εκ των δύο φιναλίστ). 

Ο πρόεδρος της ομάδας Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "MaxBet" και τόνισε για πολλοστή φορά τον διακαή του πόθο.

 Αναλυτικά ανέφερε:  «Η Δευτέρα είναι μία μεγάλη μέρα και περιμένω το μπάσκετ να νικήσει. Υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση για το Συμβούλιο της Euroleague. Πιστεύω ότι κάποια αποτελέσματα πρέπει να τύχουν σεβασμού. Περιμένω να ανταμειφθεί η Παρτιζάν και να πάρει μία θέση στην ελίτ του μπάσκετ. Έχω τα γενέθλιά μου στις 25 του μήνα (σσ. τη Δευτέρα), οπότε θα ήταν ένα δώρο για μένα».

Σχετικά με την συνέχιση ή μη της Αδριατικής λίγκας, είπε: «Όλα θα κριθούν από όσα θα γίνουν την Δευτέρα. Αν η Euroleague αποφασίσει οριστική διακοπή, θα δούμε αν έχει λογική να συνεχίσουμε την Αδριατική λίγκα. Αν υπάρχει ακύρωση της σεζόν, θα είναι αχρείαστο να ρισκάρουμε την υγεία των παικτών. Εξαρχής, θέλαμε τόσο το Eurocup όσο και η Euroleague να τελειώσουν στο παρκε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ