34 C
Athens
Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2024

Μια triple-double… συζήτηση (video)

Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον συνάντησε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο ένας παραχώρησε συνέντευξη στον άλλον την οποία πρέπει να δείτε!

Με 42 triple-double στην regular season, o Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι - το δίχως άλλο - το πρόσωπο της χρονιάς και πολύ πιθανόν, κι ο αθλητής της. Η αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ λειτούργησε ευεργετικά για τον σούπερ σταρ των Θάντερ που (σχεδόν) σε κάθε ματς, εντυπωσιάζει θαυμαστές και… επικριτές. Στους πρώτους, συγκαταλέγεται, μεταξύ άλλων και ο Όσκαρ Ρόμπερτσον. Ζωντανός “θρύλος” του ΝΒΑ κρατούσε το ρεκόρ με 41 triple-double μέχρι να του καταρρίψει ο “Russ”. Οι δυο τους συναντήθηκαν με πρωτοβουλία της λίγκας και παραχώρησαν συνέντευξη ο ένας στον άλλον. 

Ο “Big-O” αποκάλυψε πως παρακολουθούσε τον Γουέστμπρουκ από την εποχή που ήταν… φοιτητής στο UCLA , ενώ τον καμάρωσε για το ιστορικό ρεκόρ που έκανε. Κοιτάζοντας τον, του είπε επίσης πως το μεγαλύτερο κέρδος είναι πως ανάγκασε θαυμαστές του να έρθουν από χιλιάδες μίλια μακριά, απλά για να τον δουν. Με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλι, άκουγε με προσοχή τις ιστορίες που είχε να του πει ο Γουέστμπρουκ. Το πόσο “ευλογημένος” είναι που παίζει στο ΝΒΑ και που σύγκριναν τον ίδιο με έναν “θρύλο” του.. 

https://twitter.com/NBA/status/855632275152576512



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ