27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μια φορά θα σπάσει η στάμνα…

Η αξιοπρεπέστατη προσπάθεια των επτά παικτών των Τρικάλων και μαζί όλων των μελών της ομάδας  που ήταν παρόντες στο ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν η μικρή φωτεινή χαραμάδα σε ένα κατάμαυρο σκηνικό.

Αυτό που για χρόνια φοβούνταν όλοι στο πρωτάθλημα και στο τέλος ξεφυσούσαν ανακουφισμένοι επειδή, πολλές φορές από τύχη, δεν… έσκαγε, πλέον είναι γεγονός. Μια ομάδα φυτοζωεί, είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει αλλά κι αν δεν το κάνει σίγουρα θα αλλοιώνει το πρωτάθλημα και κάπου εδώ, η λογική λέει ότι η ηγεσία του ΕΣΑΚΕ πρέπει να εμφανιστεί. Μια θέση, μια προσπάθεια, κάτι τέλος πάντων που να ξεφεύγει από το… καμάρι για την επαναφορά του AllStar Game και του πόσο όμορφα πέρασαν εκεί και να ασχολείται με το πρωτάθλημα που στιγματίζεται έντονα.

Διότι, στα λόγια τουλάχιστον, έχουν υπάρξει εγγυήσεις για τη βιωσιμότητα των ομάδων αλλά και έλεγχος της φερεγγυότητάς τους για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Μόνο που η στάμνα πολλές φορές θα πάει στην πηγή, μα μια φορά θα σπάσει και τότε σοβαρεύει το πράγμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ