23.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μια… ξεματιάστρα για την Μπαρτσελόνα!

Αυτό που συμβαίνει με την Μπαρτσελόνα δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Όπως ούτε και αυτό με τον Τζάστιν Ντόελμαν. Ο οποίος, ναι, είναι και πάλι εκτός. Και μάλλον οι Καταλανοί θα πρέπει να σκεφτούν καλά και την επιλογή της... ξεματιάστρας.

Η κατάσταση βέβαια δεν είναι καθόλου για γέλια για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος δεν έχει πάρει ανάσα φέτος. Ο τελευταίος τραυματισμός συνέβη στην προπόνηση, στο δεξί πόδι. Είναι η τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες που χτυπά στο δεξί πόδι (σε διαφορετικό σημείο ωστόσο) και η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως "από τις θεραπείες και την ανταπόκριση που αυτές θα έχουν θα κριθεί και η επιστροφή του".

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντόελμαν από τις 2 Φεβρουαρίου όταν είχε αγωνιστεί στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις έχει δώσει το "παρών" σε έναν μόνο αγώνα, τον προτελευταίο της ACB, απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Απέναντι στη Σεβίλλη ήταν και πάλι εκτός ρόστερ. Συνολικά εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν συνεχώς έχει παίξει σε 12 αγώνες στην ACB (από τους 29 που έχει δώσει η ομάδα) και 15 στην Ευρωλίγκα (από τους 30), έπαιξε στους δύο αγώνες του Σούπερκαπ και δεν αγωνίστηκε στο Κόπα ντελ Ρέι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ