25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια μέρα γεμάτη… Πανερυθραϊκό (pic)

«Κατασκήνωση» στο Κλειστό «Στ. Καλαϊτζής» μπορούν να κάνουν οι φίλοι του Πανερυθραϊκού το Σάββατο (24/3), αφού δεν αγωνίζεται μόνο το ανδρικό τμήμα σε ένα σημαντικό παιχνίδι με το Ηράκλειο για τη Β' Εθνική, αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου των Βορείων προαστίων, διοργανώνοντας τη δεύτερη Academy Day.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Μία μέρα γεμάτη... Πανερυθραϊκό θα είναι το προσεχές Σάββατο (24/3), με το παρόν του Συλλόγου μας να συναντά το μέλλον, σε έναν πραγματικό... ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, που δεν θα μπορούσε φυσικά να μην είναι αφιερωμένος στους αθλητές των Ακαδημιών μας, οι οποίοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δεύτερη ACADEMY DAY για τη φετινή σεζόν!

Η καθιερωμένη ACADEMY DAY, προκειμένου οι μικροί μας φίλοι, το μέλλον του Συλλόγου μας, να έρχονται πιο κοντά στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου της ανδρικής μας ομάδας και όχι μόνο, έρχεται για δεύτερη φορά φέτος, αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου και θα είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή! Κι αυτό, διότι οι αθλητές των Ακαδημιών μας θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν ο ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ του Πανερυθραϊκού μας, όχι μόνο στην αναμέτρηση των Ανδρών (επί τη ευκαιρία της ΜΗ μετακίνησης φιλάθλων του φιλοξενούμενου), αλλά ΚΑΙ των Εφήβων μας -που διεκδικούν την Άνοδο στην Α' Κατηγορία- ΚΑΙ των Παμπαίδων μας, σε μία... πανερυθραϊκή πανδαισία μπάσκετ!

Φυσικά, το ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ δεν είναι άλλο από τον ΜΕΓΑΛΟ "ΤΕΛΙΚΟ" ΑΝΟΔΟΥ των Εφήβων μας, οι οποίοι βρίσκονται μισό... βήμα από την ΑΝΟΔΟ τους στην Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΕΣΚΑ! Η ομάδα μας, στον επαναληπτικό αγώνα της σειράς με την ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας, θέλει να κάνει ό,τι ακριβώς και στο πρώτο ματς, το περασμένο Σάββατο... Να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στην μεγάλη κατηγορία των Εφήβων! Έτσι, στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει τον σαββατιάτικο (24/3) Μπασκετικό Μαραθώνιο, η Εφηβική μας ομάδα θα υποδεχθεί την αντίστοιχη της ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας, επιδιώκοντας, με την πεποίθηση ότι στο τέλος του αγώνα ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ στην Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και οι "λιλιπούτειοι" αθλητές μας να ζήσουν από κοντά τη μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη) επιτυχία της "κορωνίδας" των Ακαδημιών μας, της ομάδας που θα αγωνίζονται σε λίγα χρόνια!

Ο σαββατιάτικος Μπασκετικός... "Πανερυθραϊκός" Μαραθώνιος στο "Στέλιος Καλαϊτζής", βέβαια, θα έχει ξεκινήσει από τις 14:30, όπου οι Παμπαίδες Α' (2003) θα φιλοξενήσουν την Εξέλιξις Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, στη μεγάλη πρεμιέρα του Τουρνουά Παμπαίδων 2003 της ΕΣΚΑ!

Τη συνέχεια θα δώσουν οι Άνδρες μας, οι οποίοι, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής της Β' Εθνικής, αντιμετωπίζουν το δυνατό Ηράκλειο, επιθυμώντας να δώσουν συνέχεια στην τρομερή φετινή τους υπέρβαση στο πρωτάθλημα, μιας και έχουν κατορθώσει να βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αποτελώντας τη μεγαλύτερη φετινή έκπληξη!

Καλούμε, λοιπόν, ΟΛΟΥΣ τους αθλητές των Ακαδημιών μας, μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Πανερυθραϊκής Οικογένειας, να κατακλύοσυν τις εξέδρες, δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στο κλειστό "Στέλιος Καλαϊτζής", μία πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη μέρα για τον Πανερυθραϊκό μας!

2η ACADEMY DAY για τη σεζόν 2017-2018 !!!

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

#panerythraikosbc

#imagine_believe_achieve

#we_are_family

#erythraia_family

#eska #knockout

#efhvoi

#sto_dromo_gia_tin_anodo

#basketball_marathon

#academy_day».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ