18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μια καριέρα του Ντιρκ… η ζωή του Λούκα (pic)

Ο Λούκα Ντόντσιτς ζει πλέον το όνειρό του καθώς από του χρόνου θα αγωνίζεται στους Ντάλας Μάβερικς, την ώρα που ο Ντιρκ Νοβίτσκι γράφει τη δική του ιστορία παίζοντας γι' αυτούς.

Ο Γερμανός σούπερ σταρ είχε δηλώσει πριν το ντραφτ ότι θα ήθελε πολύ να γίνει συμπαίκτης με το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και ποιος δεν θα ήθελε; Ίσως πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει την κληρονομιά που θα αφήσει ο ίδιος στον οργανισμό του Τέξας, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τη φανέλα του.

Από την άλλη ο Σλοβένος σταρ αφού κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 2017 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και βοήθησε τα μέγιστα τη Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει την Ευρωλίγκα στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου ένιωσε έτοιμος για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Ωστόσο το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Νοβίτσκι παίζει για τους Μαβς πριν καν γεννηθεί ο Ντόντσιτς!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. 

Ήταν το βράδυ της 24ης Ιουνίου 1998 όταν ο πιτσιρικάς τότε Ντιρκ άκουγε από τον κομισάριο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν τ' όνομά του.

Στις 28/2/1999 γεννήθηκε ο μελλοντικός συμπαίκτης του στο Ντάλας. Τη στιγμή δηλαδή που ο Νοβίτσκι γνώριζε τον κόσμο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη, ένα νέο αστέρι έβλεπε το πρώτο φως.

Μία γνωστή σελίδα στο twitter δημιούργησε τη σχετική εικόνα...

Δείτε τη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ