19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια ζωή Χουχουλής στον Πανερυθραϊκό (pic)

Για τον Δημήτρη Χουχουλή δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά πράγματα, με τα 21 χρόνια παρουσίας στον Πανερυθραϊκό να μιλούν από μόνα τους.

Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην Α2 Εθνική κατηγορία, και φυσικά θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν στο σπίτι του.

Αναλυτικά :

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Χουχουλής θα συνεχίσει να «γράφει» ιστορία με τον Σύλλογο ως ο μακροβιότερος προπονητής ανδρικής ομάδας στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς η κοινή μας πορεία και η μεταξύ μας σχέση ζωής ανανεώνεται για 21ο χρόνο!

Έτσι, ο «αρχιτέκτονας» του Πανερυθραϊκού θα καθοδηγεί την ομάδα μας και στην επιστροφή της στην Α2, που θα αποτελέσει παράλληλα και την 6η συμμετοχή του Συλλόγου στη δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία της χώρας, όλες με τον κόουτς Χουχουλή στον πάγκο.

21ος χρόνος Δημήτρης Χουχουλής, λοιπόν και… συνεχίζουμε να κρατάμε το όνειρο ΖΩΝΤΑΝΟ!

Γιατί… Together We Rise!

«Ο κόουτς Χουχουλής θα τιμήσει την Οικογένεια του Πανερυθραϊκού για 21η χρονιά, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς η παρουσία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την πορεία του Συλλόγου. Με το όραμα της ομάδας μας να εστιάζει στην ανάπτυξη και εξέλιξη των νέων αθλητών, ο κόουτς Χουχουλής είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τον πάγκο του Πανερυθραϊκού. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν!», δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Τσικόπουλος, με αφορμή την ανανέωση της σχέσης ζωής με τον Δημήτρη Χουχουλή για ακόμη ένα χρόνο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ