20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μια εικόνα όλο το παιχνίδι Μούρθια-Τενερίφη (pic)

Ανατροπές γίνονται πολλές στο μπάσκετ, αλλά δύσκολα όταν η μια ομάδα ουσιαστικά πρωταγωνιστεί στον δικό της μονόλογο για 40 λεπτά. Η Μούρθια σήμερα πρωταγωνίστησε για 40 λεπτά παρά ένα δευτερόλεπτο! Ήταν αρκετό για να χάσει το παιχνίδι.

 

Όπως φαίνεται και από τη στατιστική απεικόνιση, η γραμμή η Μούρθια ήταν μπροστά στο σκορ για 39'33'', υπήρξε μόνο μια αλλαγή στο προβάδισμα και αυτή στο τελευταίο δευτερόλεπτο όταν έγινε το τελικό 82-84, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε η Ιμπεροστάρ Τενερίφη ήταν οι δύο πόντοι της τελικής διαφοράς!

Η ανατροπή ήρθε και με ρεκόρ, καθώς ποτέ δεν είχε σημειώσει ξανά ομάδα 43 πόντους σε μία περίοδο. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 42 πόντοι από την περίοδο 2007-08 και το είχε κάνει η Μενόρκα απέναντι στη Βαγιαδολίδ.

Επίσης, είναι το μεγαλύτερο comeback ομάδας σε δεύτερο ημίχρονο και η τρίτη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της ACB σε τέταρτο δεκάλεπτο! Δεν είναι και λίγα τα μαζεμένα επιτεύγματα της Ιμπεροστάρ Τενερίφης, η οποία φτάνει την Τρίτη, μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα για το Final 8 του BCL.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ