20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μια εβδομάδα… μια χρονιά για τον Προμηθέα (vid)

Ο Προμηθέας ετοιμάζει βαλίτσες και... κουράγια για τον ορισμό τη διαβολοβδομάδας που θα ζήσει ταξιδεύοντας... παντού από μεθαύριο Παρασκευή και παίζοντας μέσα σε λίγες μέρες το ευρωπαϊκό του μέλλον.

Το ταξίδι θα αρχίσει με το... ζέσταμα από τη Θεσσαλονίκη, ζέσταμα με την έννοια ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα ο δρόμος είναι μακρύς και ο αγώνας με τον Αρη δεν θα κρίνει τίποτα επί της ουσίας. Μετά όμως, έχει... τελικούς, Από τη Γαλλία όπου θα δώσει το ματς με τη Ναντέρ, στη Λουμπλιάνα για το εξ αναβολής ματς με την Τσεντεβίτα και με τα δύο αυτά ματς να κρίνουν οριστικά το αν θα έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup που έχει εξελιχθεί σε μια περιπέτεια και με τις επιμονές των διοργανωτών όταν υπήρχαν τα κρούσματα κορονοϊού.

Οι Πατρινοί αποτύπωσαν στον χάρτη και αυτό είναι που λένε... καλό ταξίδι.

Αυτή είναι η... ταξιδιωτική ανάρτηση:

Promitheas on the road… 4-11 December 2020, η «διαβολοβδομάδα» του
Promitheas Patras BC
.
Πάτρα, Θεσσαλονίκη (5/12, vsARIS B.C.), Παρίσι (8/12, vsNanterre 92), Λιουμπλιάνα (10/12, vsCedevita Olimpija Ljubljana), Πάτρα… το μακρύ ταξίδι του Προμηθέα στις αρχές Δεκεμβρίου σε αυτή την ιδιότυπη αγωνιστική σεζόν 2020-21. Ο Προμηθέας ταξιδεύει για να παραμείνει αήττητος στην Ελλάδα και -κυρίως- για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Top-16 του 7DAYS EuroCup , με την ομάδα της Πάτρας να καλείται να διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα και να βγει μια εβδομάδα "στο δρόμο", μακριά από το σπίτι της, αλλά -πάντα- κοντά στις καρδιές μας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ