22 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια δεκαετία “ερυθρόλευκος” !

Για πάντα στο λιμάνι. Οπως αναμενόταν και σας είχε ενημερώσει σχετικά το Basketa.gr ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε και θα παραμείνει Ερυθρόλευκος και για τον επόμενο χρόνο και ουσιαστικά οδεύει για να κρεμάσει τη φανέλα του στην ομάδα της καρδιάς του.
Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο λοιπόν άρα το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να τα ξαναπούν, αλλά στο πλαίσιο του να ανανεώσουν εκ νέου τη συνεργασία τους εφόσον και οι δύο είναι ικανοποιημένοι.

«Είμαστε εδώ για να ξαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Όταν είσαι οικογένεια, κάθεσαι, συζητάς και τα βρίσκεις σε ένα λεπτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ανανεώσαμε και όχι η διάρκεια του συμβολαίου» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του αρχηγού των Πειραιωτών, που μίλησε τόσο για το ρόλο του στην ομάδα, αλλά και για το αν κάνει...κουμάντο στην ομάδα:
«Ο ρόλος μου πρέπει να είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, θα υπακούω τον προπονητή. Τώρα βέβαια υπάρχουν και κάποιοι κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν και αυτά τα χαζά σχόλια. Ένα βήμα πίσω-ένα μπροστά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και είναι δουλειά του προπονητή. Δεν μπορεί να λέει ο παίκτης τι θα γίνει. Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, ούτε πουλάω σταριλίκι ή κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ του 2010, Ισπανίας-Ολλανδίας είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και τώρα στο φινάλε ενός ακόμα μουντιαλικού αγώνα (Βραζιλία-Μεξικού) του 2018 πλέον ανακοινώθηκε μια ακόμα ανανέωση που θα είναι ουσιαστικά το 4ο κεφάλαιο στη ζωή του Kill Bill με τους Πειραιώτες.

Είναι φανερό ότι η επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά ο Βασίλης Σπανούλης και η λογική λέει ότι σε έναν χρόνο τέτοια εποχή θα ανανεώνουν για μια ακόμα φορά τη συνεργασία τους.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ