27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μια αποχώρηση και δυο τραυματισμοί «πληγώνουν» τη Νίκη Βόλου

Με σοβαρά προβλήματα αναμένεται να συνεχίσει την προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία η Νίκη Βόλου, η οποία αίφνης, και μετά το παιχνίδι με τους Ίκαρους στις Σέρρες έμεινε χωρίς καθαρό πλέι μέικερ.

Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί ο έμπειρος γκαρντ, Θωμάς Γεωργίου, ο οποίος αν και αποθεραπεύτηκε, δεν ακολούθησε την Θεσσαλική ομάδα στις Σέρρες. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «magnesianews.gr» ο ίδιος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, με τους λόγους της αποχώρησης να ανακοινώνονται μετά το τέλος της σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν προσωπικούς λόγους. Εκτός από τον Γεωργίου ο οποίος προσέφερε στη Νίκη 9,3 πόντους ανά αγώνα, ο Γρηγόρης Γιασσάρης, έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του 24χρονου γκαρντ, Βασίλη Γιωτόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την αναμέτρηση με τους Ίκαρους. Συγκεκριμένα στο 12' τραυματίστηκε, και αποχώρησε, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς πλέι μέικερ.

Εκτός ήταν και ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό  με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 28χρονος γκαρντ είναι πολύ πιθανό να λείψει και από το παιχνίδι με τους Μαχητές στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ