23.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Μια ανταλλαγή κι ένας τραυματισμός για τους Χόρνετς

"Ποια θέλετε πρώτα, τα καλά ή τα άσχημα νέα;" Είναι πολύ  πιθανό να είναι η ερώτηση που θα έβαζαν σε ένα κοινό δελτίο Τύπου για τα σημερινά νέα των Σάρλοτ Χόρνετς, με έναν τραυματισμό και μια μεταγραφή στην ημερήσια διάταξη.

Ο τραυματισμός αφορά τον Μαλίκ Μονκ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον δεξί αντίχειρα, στην διάρκεια της αναμέτρησης των Χόρνετς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (88-87 για τη Σάρλοτ παρεμπιπτόντως) κι ενώ είχε προλάβει να σημειώσει 23 πόντους . Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 6-8 εβδομάδες.  

Η μεταγραφή αφορά τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο, τον οποίο οι Χόρνετς πήραν "πακέτο" με δύο επιλογές δεύτερου γύρου του ντραφτ (2019 και 2020) από το Ορλάντο. Η όλη κίνηση είναι στο πλαίσιο μιας τριπλής ανταλλαγής, στο πλαίσιο της οποίας έστειλαν τον Τιμοφέι Μοζγκόφ στο Ορλάντο και τον Τζουλιάν Στόουν στους Μπουλς, από τους οποίους το Ορλάντο πήρε τον Τζέριαν Γκραντ.

Ο Μπιγιόμπο έπαιξε και στους 82 αγώνες πέρυσι με μέσο όρο 5.7 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.2 τάπες με 18,2 λεπτά παρουσίας ανά αγώνα.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ