16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μια… ανάσα από τη Βιλερμπάν ο Λακόμπ!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον πάγκο της Βιλερμπάν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η γαλλική ομάδα δεν καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν με τον Πολ Λακόμπ να αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή.

Όπως όλα δείχνουν ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς ανήκει ήδη στο παρελθόν μετά την ταραχώδη του σχέση με την διοίκηση της Βιλερμπάν με πιθανό αντικαταστάτη του τον πρώην τεχνικό της Παρί Λεβαλουά, Φρέντι Φοτού. Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στον πάγκο της ομάδας η Βιλερμπάν κοιτάζει την επόμενη ημέρα με στόχο να ενισχύσει το γαλλικό στοιχείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe" προ των πυλών από τη Βιλερμπάν είναι ο Πολ Λακόμπ ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στη Μονακό ενώ ολόκληρη την καριέρα του δεν έχει κάνει το... άλμα σε ομάδα του εξωτερικού. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στη Βιλερμπαν την περίοδο 2008-13 όπου κατέκτησε και το μοναδικό του πρωτάθλημα ενώ το 2017 ήταν η χρονιά του καθώς ψηφίστηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης στη Γαλλία ενώ μία σεζόν αργότερα έφτασε και μέχρι τον τελικό του BCL με τους Μονεγάσκους.

Την φετινή σεζόν ο Πολ Λακόμπ σε 14 αγώνες στο Εurocup μέτρησε 6.9 πόντους και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ