27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Πανιώνιο

Χωρίς κόσμο θα υποδεχθεί την Κύμη ο Πανιώνιος (2/12) καθώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια των φιλάθλων του μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό. Επίσης οι Νεοσμυρνιώτες καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 800 ευρώ.

Αυτή θα είναι η τρίτη αγωνιστική που ο Πανιώνιος θα στερηθεί τον κόσμο του, καθώς τόσο με τον Προμηθέα όσο και με τον Κολοσσό τα παιχνίδια έγιναν κεκλεισμένων των θυρών λόγω περσινής τιμωρίας.

Η σχετική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα (πρόκληση ζημιών σε δυο οχήματα), τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-11-2017.

1) Απαλλάσσεται η ΠΑΟΚ ΚΑΕ από την κατηγορία για τα υβριστικά συνθήματα, παράπτωμα που αναφέρεται στην υπ΄ αριθ. πρωτ. 76/13-11-2017 κλήση, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 11-11-2017 και

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για το παράπτωμα δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα (ρίψη χαρτιών), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, για τον ως άνω αγώνα».

Στα αγωνιστικά, ο Νταλό μπήκε στις προπονήσεις ενώ εκτός έμεινε προληπτικά ο Χέντερσον λόγω ενοχλήσεων στην μέση ενώ έγινε και ανάλυση με βίντεο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ