23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μητσοτάκης για Αντετοκούνμπο: «Απίστευτος Γιάννης» (pics)

Υπερήφανους όλους τους Έλληνες έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναδείχθηκε πρωταθλητής ΝΒΑ και παράλληλα MVP στους φετινούς τελικούς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ οδήγησε τα «ελάφια» στο δεύτερο τίτλο στην ιστορία τους, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να γράφει σχετικά, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Απίστευτος Γιάννης! Οι Έλληνες παντού γιορτάζουν!».

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με μήνυμά της επίσης μέσω Twitter, έγραψε: «H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να συγχαρεί τον καταπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο NBA. H επιτυχία του είναι μοναδική και προβάλλει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο».

Το συγχαρητήριο μήνυμα του ΕΣΑΚΕ απευθυνόταν και στο Γιάννη και στο Θανάση Αντετοκούνμπο. Θυμίζουμε πως ο δεύτερος λόγω κορονοϊού δεν έπαιξε στον έκτο τελικό. «Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς. ⁣Μπράβο Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο», έγραψαν από τη διοργανώτρια αρχή της Basket League.

To μήνυμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Συγχαρητήρια Γιάννη και Θανάση Αντευοκούνμπο! Μια μεγάλη στιγμή για εσάς, ένα μεγάλο «μπράβο» από εμάς για μια επιτυχία που σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ