23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μητσιάδης: «Εμείς το κάναμε θρίλερ» (pics)

Νικηφόρα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη Γ’ Εθνική οι Ίκαροι Τρικάλων, με το Δημήτρη Μητσιάδη να τονίζει πως η ομάδα του έχει μέλλον.

Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν του ΑΟΚ Βέροιας στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου Βορρά, με τον προπονητή τους να εκφράζει την πεποίθησή του πως δύσκολα θα καταφέρει κάποια ομάδα να περάσει από την έδρα τους: «Αυτή είναι η Γ’ Εθνική. Εμείς κάναμε το παιχνίδι θρίλερ. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, είμαστε στην αρχή ακόμα και μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Τα παιδιά πήραν τη νίκη μόνα τους και δύσκολα θα κερδίσει άλλη ομάδα εδώ».

O προπονητής του ΑΟΚ Βέροιας Θωμάς Τούσας, από την πλευρά του, ανέφερε: «Οι Ίκαροι διαθέτουν έμπειρους παίκτες. Ολιγωρήσαμε και τους δώσαμε το δικαίωμα στα τελευταία λεπτά να μπουν ζεστά στο ματς. Κρίμα, γιατί έγινε σημαντική προσπάθεια από τα παιδιά. Ευελπιστώ να γίνει καλό πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στους Ίκαρους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Εξάλλου, ανακοίνωση εξέδωσαν οι γηπεδούχοι, για να ευχαριστήσουν θερμά τους φιλάθλους τους για τη δυναμική παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας: «Η ομάδα των Ικάρων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Τρικαλινούς φιλάθλους για τη στήριξη στην ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ