20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Με NBAers το Πουέρτο Ρίκο

Με δύο παίκτες από το ΝΒΑ θα αγωνιστεί το Πουέρτο Ρίκο στο επόμενο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Τόσο ο Τζέι Τζέι Μπαρέα των Ντάλας Μάβερικς όσο και ο Τζον Χόλαντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς θα δώσουν κανονικά το παρών στους επόμενους δύο αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους, στην πρεμιέρα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Ο Έντι Κασιάνο κάλεσε στην προεπιλογή και τον Τάιλερ Ντέιβις, αλλά περιμένει ακόμα την άδεια των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, για το εάν θα τον έχει τελικά στη διάθεσή του.

Το Πουέρτο Ρίκο θα παίξει το Σεπτέμβριο αρχικά εντός έδρας με τον Παναμά (14/09) κι εν συνεχεία εκτός έδρας με την Αργεντινή (17/09) και σίγουρα δεν θα αγωνιστούν οι Άνχελ Ροντρίγκεθ και Ραμόν Κλεμέντε λόγω τραυματισμών. Οι Πορτορικανοί προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση με ρεκόρ 4-2 και βρίσκονται τρίτοι στην κατάταξη, πίσω από τις Αργεντινή και ΗΠΑ (5-1) και μπροστά από την Ουρουγουάη (4-2) και τους Παναμά και Μεξικό (3-3).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ