21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με NBAers και Ματσιούλις η Λιθουανία

Με όλα τα «μεγάλα» ονόματα θέλει να παραταχθεί η Λιθουανία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022, που θα διεξαχθούν το Νοέμβριο.

Η «Λιέτουβα» θα παίξει στις 26 Νοεμβρίου με τη Δανία στο Βίλνιους και στις 29 Νοεμβρίου με το Βέλγιο, επίσης εντός έδρας, και ελπίζει πως θα έχει στη διάθεσή της και τους NBAers, Γιόνας Βαλαντσίουνας και Ντομάντας Σαμπόνις. Η Λιθουανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Ιντιάνα Πέισερς, αντίστοιχα, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η Λιθουανία αγωνίζεται στο Γ’ Όμιλο κι έχει μέχρι στιγμής απολογισμό μία νίκη και μία ήττα, αφού έχασε από το Βέλγιο στο Μονς, αλλά εν συνεχεία κέρδισε εντός έδρας την Τσεχία.

Στο προσεχές «παράθυρο», στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντάριους Μασκολιούνας , βρίσκονται και ο Γιόνας Ματσιούις της ΑΕΚ, καθώς και οι Μάντας Καλνιέτις, Σαρούνας Βασιλιάουσκας, Άρνας Βελίτσκας, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Αουγκούστας Μαρτσιουλόνις, Τόμας Ντίμσα, Ντόβιντας Γκιεντράιτις, Λαουρίνας Μπελιάουσκας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Παούλιους Βαλίνσκας, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ντεϊβίντας Σιρβίντις, Εϊγκίντας Ζουκάουσκας, Εϊμάντας Μπέντζιους, Άρνολντας Κουλμπόκα, Γκίτις Μασιούλις, Λαουρίνας Μπιρούτις, Μάρεκ Μπλάζεβιτς, Εβάλντας Κάιρις και Μαρτίνας Εχόντας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ