22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με NBAers και εμπειρία η Βραζιλία (pics)

Με όλα τα αστέρια της ξεκίνησε η Βραζιλία την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί στην Κίνα το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου.

Η «σελεσάο», αντίπαλος της Ελλάδας στο ΣΤ’ Όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ναντσίνγκ, συγκεντρώθηκε στην Ανάπολις, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς να έχει στη διάθεσή του δεκαπέντε παίκτες. Ανάμεσά τους είναι και ο Μαρτσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), o οποίος επανεμφανίστηκε στα προκριματικά ενώ είχε να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ο Άντερσον Βαρεχάο που ήταν ο ηγέτης της Εθνικής στα «παράθυρα», καθώς και οι NBAers Μπρούνο Καμπόκλο (Μέμφις Γκρίζλις) και Κριστιάνο Φελίσιο (Σικάγο Μπουλς). Απουσιάζει μόνο ο Ραούλ Νέτο, των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν και οι Άλεξ Γκαρσία (Μίνας Τένις Κλουμπ), Αουγκούστο Λίμα (Σαν Πάμπλο Μπούργος), Τζόναταν Ντος Σάντος (Φλαμένγκο), Λεάντρο Μπαρμπόσα (Μίνας Τένις Κλουμπ), Λούκας Σίλβα (Φράνκα), Μάρκος Σίλβα (Σίντνεϊ Κινγκς), Μάρκους Βινίσιους (Φλαμένγκο), Ραφαέλ Λουζ (Μούρθια), Ραφαέλ Χετσχάιμερ (Φράνκα), Βίτορ Μπενίτε (Σαν Πάμπλο Μπούργος) και Γιάγκο Ντος Σάντος (Παουλιστάνο). Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 7 Αυγούστου και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα φιλικά, αρχικά κόντρα στην Ουρουγουάη (8 και 10 Αυγούστου). Το διάστημα 14-17/08 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει σε τουρνουά προετοιμασίας στη Λιόν και από τις 20 έως τις 28 Αυγούστου θα δώσει τα τελευταία φιλικά παιχνίδια του επί κινεζικού εδάφους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ