25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με Λιούις και ΜακΓκίλ χωρίς Λι στο Μεσολόγγι ο Πανιώνιος Su Casa

Στο Μεσολόγγι βρίσκεται από σήμερα (1/10) το απόγευμα η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa. Οι «Κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσου τον τοπικό Χαρίλαο Τρικούπη την Τετάρτη (2/10, 17.00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντονι Λι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση. Σε αντίθεση με τον Αμερικανό, οι Φρανσουά Λιούις και Ρίκι ΜακΓκίλ, ακολούθησαν την αποστολή. Οι δυο παίκτες δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Κολοσσό μιας και δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία τους. Ο πρώτος θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Λίβανου, αφού το δελτίο του βρίσκεται στα χέρια των ιθυνόντων της ομάδας ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες και για την περίπτωση του Rickey McGill.

Οι δώδεκα παίκτες που βρίσκονται μαζί με το τεχνικό τιμ και τον General Manager του Πανιωνίου Su Casa, Χρήστο Χριστοδούλου, στο Μεσολόγγι είναι οι: Francois Lewis, Rickey McGill, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκος Μαραγκίδης, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Justin Martin, Γιώργος Καμπερίδης, Γιάννη Καρακεχαγιάς, Muhammed Pasalic, Mark Dorris, Φώτης Λαμπρόπουλος.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου Su Casa, Γιάννης Λίβανος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφορικά με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη:

«Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι κι όλα τα απρόοπτα που συνέβησαν στον προηγούμενο αγώνα μας, ταξιδεύουμε στο Μεσολόγγι για τον πρώτο μας αγώνα στον θεσμό του κυπέλλου. Ένα θεσμό τον οποίο τιμούμε και στον οποίο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, καλοδουλεμένη, με πολύ καλές μονάδες και προπονητή έναν από τους κορυφαίους του χώρου. Κατά τη γνώμη μου ο Χαρίλαος Τρικοούπης είναι από τα φαβορί για την άνοδο από το πρωτάθλημα της Α2. Περιμένουμε τη συνήθη πίεση που ασκούν οι ομάδες του κόουτς Καλαμπάκου, αλλά είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και δεν θα μπούμε στο γήπεδο με έπαρση, αλλά με πολύ θέληση για τη νίκη. Θέλουμε το ροζ φύλλο αγώνα και φυσικά χωρίς απώλειες, που μας έχουν στοιχίσει τον τελευταίο καιρό, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ