22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με 14 παίκτες συνεχίζει η Λιθουανία

Ακόμα ένας παίκτης «κόπηκε» από την προεπιλογή της Εθνικής Λιθουανίας, που συνεχίζει πλέον με δεκατέσσερις παίκτες την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νταΐνιους Αντομάιτις, δεν υπολογίζει άλλο στον Εϊμάντας Μπέντζιους και τον ενημέρωσε πως δεν θα χρειαστεί να προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους. «Ήταν απόλυτα επαγγελματίας, εργάστηκε σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας κι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, αλλά δυστυχώς ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Τον ευχαριστούμε», παραδέχθηκε ο 45άχρονος τεχνικός για τον 29χρονο φόργουορντ της Ρίτας.

Έτσι, στη διάθεσή του βρίσκονται πλέον οι NBAers Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις, ο Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ και οι Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ροκ Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλανόβας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Παούλιους Γιανκούνας και Μαρτίνας Γκέμπεν.

Η «Λιέτουβα» επέστρεψε στο Βίλνιους για να συνεχίσει τις προπονήσεις της μέχρι την Τετάρτη (21/08), οπότε θα αναχωρήσει για τη Σεούλ. Στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας θα δώσει τα τελευταία φιλικά της, κόντρα στην «οικοδέσποινα», την Τσεχία και την Αγκόλα. Θυμίζουμε πως έχει κληρωθεί στον Η’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στην κινεζική πόλη Ντογκουάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trenerių kolektyvas po turnyro Suomijoje padėkojo @bendzius22 Eimantui ačiū sakome ir mes, už tai, kad “langų” metu padėjo patekti į @fibawc #mesuzlietuva #lietuvagotgame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lietuvos krepšinio federacija (@krepsinionamai) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ