23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με 12άδα ξεκίνησαν προπονήσεις οι Χιτ

Η «American Airlines Arena» έγινε ακόμα μία αθλητική εγκατάσταση που άνοιξε τις πύλες της στις ΗΠΑ, ώστε να υποδεχθεί ξανά τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι εκπρόσωποι της Φλόριντα επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο τους και ξεκίνησαν προπονήσεις, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διασφάλιση της υγείας τους μετά την πανδημία του κορονοϊού που διέκοψε το φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ και δημιούργησε πολλά προβλήματα όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά παγκοσμίως στη ζωή όλων μας. Οι προπονήσεις είναι προαιρετικές και όπως αποκάλυψε το ESPN συνολικά δώδεκα από τους δεκαεφτά παίκτες του Έρικ Σποέλστρα έδωσαν το παρών και γυμνάστηκαν, διατηρώντας τις αποστάσεις μεταξύ τους.

Εξάλλου, μόνο τέσσερις μπορούν να βρίσκονται την ίδια ώρα στο παρκέ. Πρέπει, επίσης, να υποβάλλονται σε έλεγχο θερμοκρασίας, να φορούν μάσκα όταν δεν γυμνάζονται και να μη χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια, είτε για να αλλάξουν είτε για να κάνουν ντους, σύμφωνα με τις συστάσεις της διοργανώτριας αρχής.

Θυμίζουμε πως προπονήσεις έχουν ξεκινήσει ακόμα οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Ιντιάνα Πέισερς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι Ντένβερ Νάγκετς, οι Γιούτα Τζαζ, οι Ατλάντα Χοκς και οι Τορόντο Ράπτορς. Τα αμερικανικά ΜΜΕ θεωρούν, βάσει των ρεπορτάζ, πως μέχρι την έναρξη της επόμενης εβδομάδας οι 22 από τις τριάντα ομάδες του ΝΒΑ θα έχουν ανοίξει τα αθλητικά κέντρα τους για τους παίκτες, παρότι δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς -και με ποιον τρόπο- θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Οι Ορλάντο Μάτζικ φέρονται οι επόμενοι που θα ξεκινήσουν προπονήσεις, από την Παρασκευή (15/05), αντίθετα η Ουάσινγκτον δεν έχει βγει ακόμα από την υγειονομική κρίση και δύσκολα οι Ουίζαρντς θα αποφασίσουν άμεσα να καλέσουν τους παίκτες τους για προπόνηση. Αυτό που προέχει, άλλωστε, είναι η υγεία όλων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ