21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Με 11άδα κόντρα στη Σερβία η Ελλάδα

Με έντεκα παίκτες θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας Ανδρών στον τελευταίο αγώνα της στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank», κόντρα στη Σερβία.

Οι δύο ομάδες, που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, θα συναντηθούν την Κυριακή (18/08, 20.30) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο τελευταίο φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, θα έχει έντεκα παίκτες στη διάθεσή του απέναντι στους «Πλάβι», καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Παπανικολάου, για προληπτικούς λόγους, όπως φυσικά και ο επίσης τραυματίας Κώστας Σλούκας.

O 25άχρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποχώρησε από το προηγούμενο φιλικό με την Τουρκία με σπασμό στη μέση κι έτσι αποφασίστηκε, από το ιατρικό επιτελείο της «γαλανόλευκης», να προφυλαχθεί. Ο 29χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, από την πλευρά του, δέχθηκε γονατιά στο μηρό στο πρώτο ματς με την Ιταλία και υπέστη κάκωση. Αμφότεροι κρίθηκε προτιμότερο να μην παίξουν κόντρα στους Σέρβους, έτσι οι έντεκα Έλληνες διεθνείς, που είναι διαθέσιμοι, είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Πρίντεζης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ