30.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Με όλα της τα «όπλα» η Γερμανία

Με όλους τους σπουδαίους της παίκτες θα παραταχθεί η Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, διαθέτοντας όλους τους NBAers κι έχοντας επίσης μεγάλες επιδιώξεις.

Από το τελευταίο Ευρωμπάσκετ φάνηκε, ότι η Γερμανία κοιτάζει ψηλά. Τα «Πάντσερ» το πιστεύουν και θέλουν να το αποδείξουν στο προσεχές Μουντομπάσκετ της Κίνας, έχοντας μαζί της όλα τα «όπλα», είτε από το ΝΒΑ είτε από το πιο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης.

Ο Ντένις Σρέντερ, ο Ντάνιελ Τάις, ο Μάξι Κλέμπερ και... τα άλλα παιδιά του Χένρικ Ρεντλ θα παραταχθούν απέναντι στους πιο ισχυρούς με τις δικές τους, μεγάλες, αξιώσεις. Ξεκινούν την προετοιμασία με 16 παίκτες και φαίνεται, ότι ο ομοσπονδιακός θα έχει δύσκολο έργο, εφόσον όλοι είναι υγιείς.

Αναλυτικά, οι 16 της Γερμανίας:

Ισμέτ Ακπινάρ (Ουλμ), Ντανίλο Μπαρτέλ (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμπιν Μπένζινγκ (Σαραγόσα), Ισαάκ Μπόνγκα (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), Νιλς Γκίφεϊ (Άλμπα Βερολίνου), Καρίμ Τζάλοου (Λούντβιγκσμπουργκ), Μάξι Κλέμπερ (Ντάλας Μάβερικς), Μαόντο Λο (Μπάγερν Μονάχου), Αντρέας Ομπστ (Ουλμ), Γιοσίκο Σαϊμπού (Βόννη), Ντένις Σρέντερ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Ντάνιελ Τάις (Μπόστον Σέλτικς), Γιοχάνες Τίμαν (Λούντβιγκσμπουργκ), Γιοχάνες Βόιτμαν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μόριτς Βάγκνερ (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), Πολ Ζίπσερ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ