15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με Χάροου για το +4 της πρόκρισης το Περιστέρι (vid)

Το Περιστέρι έμεινε ζωντανό πριν δύο εβδομάδες με τη νίκη του Στρασβούργου επί της Ρίγα μετά από δύο παρατάσεις, αλλά πρέπει απόψε (19.30) να δώσει αξία σε εκείνο το αποτέλεσμα και να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του BCL. Το ματς στη Λετονία είναι ξεκάθαρο, με την έννοια ότι δεν υπάρχουν περίπλοκα σενάρια. Το Περιστέρι περνάει μόνο με νίκη τουλάχιστον τεσσάρων πόντων και αποκλείεται σε κάθε άλλη περίπτωση. Η Ρίγα περνάει με δική της νίκη ή και ήττα μέχρι τρεις πόντους. 

Στο ματς του πρώτου γύρου στις 10 Νοεμβρίου οι Λετονοί είναι φύγει νικητές με σκορ 84-81, εξ ου και το πλεονέκτημα των τριών πόντων που έχουν σήμερα. Αυτό πάντως είναι το μικρότερο πρόβλημα για το Περιστέρι το οποίο δεν θα έχει τα δύο νέα πρόσωπα, Γκουτιέρες και Γούνταρντ αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά θα έχει έναν... φευγάτο.

Ο Ράιαν Χάροου θα παίξει πιθανότατα για τελευταία φορά με το Περιστέρι, σε μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για παίκτη που ξέρει ότι δεν είναι στα πλάνα της επόμενης ημέρας, προέρχεται και από  τραυματισμό, αλλά θα κληθεί να βοηθήσει για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

Θυμηθείτε πώς είχε διαμορφωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα του πρώτου γύρου στο βίντεο που ακολουθεί.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ