20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με Χάρντεν και εννέα παίκτες θα αγωνιστούν οι Ρόκετς

Οι Χιούστον Ρόκετς είναι η πιο άτυχη ομάδα του ΝΒΑ στη φετινή σεζόν, καθώς ο κορονοϊός τους «χτύπησε» και πλέον έχει διαθέσιμους μόνο εννέα παίκτες για τον αγώνα με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ο Τζέιμς Χάρντεν.

Η ομάδα του Τέξας είναι ο πιο πολυσυζητημένος οργανισμός αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ, όχι μόνο για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Τζέιμς Χάρντεν αλλά και επειδή αρκετοί παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και άλλοι βρίσκονται σε καραντίνα.

Οι Ρόκετς αναμένονται να κάνουν το ντεμπούτο τους απέναντι στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς με τον Τζέιμς Χάρντεν στην διάθεσή τους, ο οποίος είχε παραβιάσει προ ολίγων ημερών για ακόμη μία φορά τους κανονισμούς του ΝΒΑ περί συναθροίσεων εν μέσω πανδημίας αλλά τελικά η υγειονομική επιτροπή του επέτρεψε να επιστρέψει.

Εκτός όμως για τον αγώνα με τους Μπλέιζερς θα τεθεί ο τραυματίας, Κρις Κλέμονς, οι Μπεν ΜακΛέμορ και Κένιον Μάρτιν Τζ. λόγω το ότι βρέθηκαν θετικοί, αλλά και οι ΝτεΜάρκους Κάζινς, Τζον Ουόλ, Έρικ Γκόρντον και Μέισον Τζόουνς, όπου βρίσκονται σε καραντίνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ