21.2 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Με Χάντερ και χωρίς δικαιολογίες η ΑΕΚ

Με νέο παίκτη στο ρόστερ της θα παραταχθεί στον εκτός έδρας αγώνα της με τα Τρίκαλα BC, στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, η ΑΕΚ.

Το ντεμπούτο του στη Stoiximan.gr Basket League με την κιτρινόμαυρη φανέλα αναμένεται να κάνει το Σάββατο (27/01, 16.30) κόντρα στους Θεσσαλούς, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, ο 23χρονος φόργουορντ που αντικατέστησε στο ρόστερ της «Ένωσης» τον Τσινεμέλου Ελόνου. Ο Αμερικανός δηλώθηκε ήδη στον ΕΣΑΚΕ και έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς, για το οποίο ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Το δύσκολο πρόγραμμα με τα εκτός έδρας ματς συνεχίζεται. Το αυριανό (27/01) με τα Τρίκαλα είναι το πέμπτο μέσα στον Ιανουάριο. Ξέρουμε ότι όπου και να παίξουμε στόχος μας είναι η νίκη. Αυτό που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Το εύκολο πρόγραμμα, που έχουμε στη συνέχεια, ίσως μας βοηθήσει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από κάποια παιχνίδια που χάσαμε στο παρελθόν. Όσον αφορά στο αυριανό (27/01) ματς, πιστεύω, ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να κερδίσουμε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ