26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Με Χάκετ η Ιταλία (pics)

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία της Εθνικής Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Στο Πιντζόλο, στις βόρειες ιταλικές Άλπεις, βρίσκεται από την Παρασκευή (26/07) και ο Ντάνιελ Χάκετ, συμμετέχοντας μάλιστα κανονικά στο πρωινό προπονητικό πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Στον 31χρονο γκαρντ που δεν έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας στο Μιλάνο είχε δοθεί άδεια για προσωπικούς λόγους, να ενσωματωθεί με καθυστέρηση στην προετοιμασία, όπως κι έγινε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομέο Σακέτι, έχει πλέον στη διάθεσή του δεκαοκτώ παίκτες. Θυμίζουμε πως στην προεπιλογή βρίσκονται, ακόμα, οι NBAers Μάρκο Μπελινέλι και Ντανίλο Γκαλινάρι, καθώς και οι Τζίτζι Ντατόμε, Πιέτρο Αραντόρι, Αουντού Αμπάς, Πολ Μπιλίγκα, Τζεφ Μπρουκς, Αντρέα Τσιντσαρίνι, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Άριελ Φιλόι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ρικάρντο Μορασίνι, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Μπράιαν Σακέτι, Αμεντέο Τεσιτόρι, Λούκα Βιτάλι και Μικέλε Βιτάλι.

Η Ιταλία έχει κληρωθεί στο Δ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Φοσάν, και στο πλαίσιο του πρώτου γύρου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σερβία, τις Φιλιππίνες και την Αγκόλα.

Οι Ιταλοί διεθνείς θα παραμείνουν στο Πιντζόλο μέχρι τις 29 Ιουλίου και εν συνεχεία θα μετακομίσουν στο Τρέντο, για να πάρουν μέρος στο τουρνουά «Trentino Basket Cup», με τη συμμετοχή ακόμα της Ακτής Ελεφαντοστού, της Ρουμανίας και της Ελβετίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ